Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

"Πολίτης της γης 21ος αιώνας", τιμητική διάκριση για τη Μαρία Σ. Άνθη


                       

Το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Eπετειακό Διαλεκτικό Συμπόσιο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Ιστορίας του πανεπιστημίου Αθηνών από τις 2-3 Οκτωβρίου. Ανάμεσα σε άλλα, στα πλαίσια του 10ου Διαλεκτικού Συμποσίου, το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, απένειμε στην κα Μαρία Άνθη για την συνεισφορά της ως συγγραφέας και σκεπτόμενο άτομο, τιμητικά το τίτλο του πολίτη της γης. Την απονομή έκανε το προεδρείο κος Igor Kondrashin, κος Πολλάτος Δημήτρης και ο κος Στέφανος Βογαζιανός Ρόυ αμέσως μετά την εισήγηση της κας Άνθη, όσον αφορά το βιβλίο της "Απωστικές Δυνάμεις Ιπτάμενων Δίσκων".
Η τιμητική διάκριση με την απονομή του τίτλου "Πολίτης της γης 21ος αιώνας" αναφέρει ότι πιστοποιεί το άτομο που φέρει τον τίτλο αυτό ότι πράττει με σοφία, δικαιοσύνη, παγκόσμια υπευθυνότητα και ηθική. Η βράβευση έγινε σε ζεστό φιλικό κλίμα. Η κα Άνθη Μαρία εισπράττοντας το χειροκρότημα του κοινού ευχαρίστησε θερμά το Προεδρείο για αυτή τη τιμή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους του Π.Φ.Φ.
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος επισκέφθηκαν την Ελλάδα πολοί επιστήμονες από τα πέρατα του κόσμου. To Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, διεξήχθη στην Πλάκα, στην οδό θόλου 5 στο μουσείο του πανεπιστημίου των Αθηνών

Περισσότερες πληροφορίες για το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ θα βρείτε εδώ :www.wpf-greece.org






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου