Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΩΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ - UFO's REPULSIVE FORCES

     
      Δελτίο τύπου

UFO's repulsive forces - Απωστικές Δυνάμεις Ιπτάμενων Δίσκων

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗ ΟΡΑΤΟΥ, ΤΥΠΟΙ ΑΠΩΣΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΑ

Συγγραφέας Μαρία Σ. Άνθη
                                                                 


ISBN: 978-960-597-165-6
Έτος έκδοσης: Αθήνα 2018
Διαστάσεις: 15 x 22,5
Σελίδες: 202
Σχήματα:
Εικονογράφηση:
Βιβλιογραφία:
Γλωσσάρι:


         Το βιβλίο αυτό ασχολείται με τις Απώσεις, Ένα θέμα που δεν έχει ξαναγραφτεί, δεν έχει άλλο πρότυπό του, δεν περιλαμβάνει επεξεργασμένες γνώσεις άλλων συγγραφέων. Εξηγεί το μη εξηγήσιμο για το άγνωστο, το ακατανόητο για ό,τι είναι έξω από τον κόσμο τής έλξης και πώς αποτυπώνεται στον Ιπτάμενο Δίσκο. Όπως αναφέρει η Συγγραφέας μέσα στο βιβλίο της ό,τιδήποτε δεν μπορεί να απαντηθεί με ανθρώπινη λογική το ονόμασε απωστικό. Μεταξύ άλλων επισημαίνει “Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς με σαφήνεια εντελώς άγνωστα νοήματα, έτσι έγραψα ορισμένα θεωρητικά στοιχεία για τον κόσμο αυτό που εναγκαλίζεται την έλξη, ερευνώντας το άγνωστο και τις δυνάμεις του”.
          Το βιβλίο περιλαμβάνει σχεδιαγράμματα και τους τύπους απώσεων καθώς και τη μηχανική του μη ορατού στις απωστικές ροές. Περιγράφει την δυναμική απωστική ενέργεια που έχει να κάνει με ρεύμα και όχι με ρευστά και πώς λειτουργεί μέσα στον Ιπτάμενο δίσκο. Γίνεται λόγος για την εφέλκυση της άπωσης, πού βρίσκεται και ποια είναι τα απωστικά γεωμετρικά. Τους τέσσερις τύπους των απώσεων από και προς τη γη και τους εξωπλανήτες. Τη δομή του υγρού κρυστάλλου στα ενδότερα, το απωστικό ροϊκό διάκοσμο και τα ρομβικά συστήματα που ενεργοποιούν την άπωση στη γη και την έλξη στους εξωπλανήτες. Πώς η Απωστική δύναμη ειναι η βασική θεμελιώδης δύναμη για τον Ιπτάμενο δίσκο. Πώς οι Απωστικές ροές έχουν να κάνουν με ρεύμα και όχι με ρευστά.
          Οι αρχαίοι Έλληνες φαίνεται να γνώριζαν μέρος αυτού του κόσμου από την ιερή γεωμετρία. Οι Απώσεις έρχονται από μακριά, από φάσματα πολύ λεπτά και πανίσχυρα, επηρεάζουν όλους τους πλανήτες με τις δονήσεις τους. Στον Ιπτάμενο δίσκο παίζει ρόλο κατά πόσο έχεις τα απωστικά δυναμικά για να φθάσεις μέχρι το επέκεινα.
          Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους ερευνητές του αγνώστου. Σε εκείνους που δεν ακολούθησαν το κατεστημένο, σ’ εκείνους που θα λύσουν το μυστήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου